U kunt uw mening geven

In alle stappen van het proces op weg naar aanlanding van stroom in de Eemshaven, kunt u uw mening geven en reageren op de plannen. We nodigen u daartoe uit. Want door uw suggesties beschikken wij over betere informatie over de omgeving en kunnen we ook betere besluiten nemen. Zo vinden we samen weloverwogen oplossingen voor een schone toekomst voor de mens, de natuur én het klimaat.

Een van de opties om uw mening te geven en te reageren op de plannen is via onderstaande feedbackkaart of het reactieformulier. Let op: dit is geen officiële reactie in het kader van de ter inzagelegging. Heeft u een reactie, ga dan naar deze website.

Mocht u specifieke opmerkingen hebben over een bepaalde route of locatie dan kunt u hier op onderstaande feedbackkaart een prikker bij plaatsen en daar een reactie bij zetten.

Overige opmerkingen of vragen kunt u achterlaten in het reactieformulier onder de feedbackknop. 

Indien u wilt dat we contact met u opnemen naar aanleiding van uw vraag of reactie, laat dan ook uw contactgegevens in het formulier achter.

Officiële reactie indienen

De Notitie Reikwijdte en Detailniveau ligt nu ter inzage. Wilt u hier een officiële reactie voor indienen,dat kan niet via de feedbackkaart of het reactieformulier, maar kan via Programma aansluiting wind op zee (PAWOZ) - Eemshaven (rvo.nl).

Feedbackkaart

Overslaan: Interactieve content (iframe)

De interactieve content hieronder is mogelijk niet toegankelijk.

Reactieformulier